23 березня 2020 р.

ЗВОРОТНІЙ ЗВ'ЯЗОК



Шановні учасники освітнього процесу, ДЯКУЮ ВСІМ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ ДО СПІЛЬНОЇ РОБОТИ. Опрацювавши форму "Хто зі мною на зв'язку?", з'ясувалося, що всього 17 учнів  мають змогу ознайомлюватися з матеріалом, виконувати завдання (7-А - 7 учнів, 7-Б - 4 учні, 5-Б - 6 учнів). 

Опрацювавши виконані вами завдання з фізики та інформатики (всі результати занесено в електронний журнал за 12-бальною системою), було видно, що всього 16 учнів мають змогу працювати, бажають виконувати вправи та завдання ( 7-А - 10 учнів, 7-Б - 5 учнів, 5-Б - 1 учень). 

Нагадую, що всі завдання, які кожен із вас виконає - оцінюються! Кожен після закінчення карантину отримає відповідну оцінку. Кожен набирає суму балів за виконані завдані, яка потім буде переводитися в 12-бальну систему оцінювання!

Щодо завдань: всі матеріали надаються в такому вигляді, щоб кожен з вас міг ними скористатися хоча б смартфоном (власним чи маминим - не має різниці), у тих у кого відсутнє постійне підключення до мережі Інтернет - завдання надам через класних керівників за допомогою Viber. 

Виконання будь-яких вправ обмежене часом, рекомендую з серйозністю ставитися до виконання завдань, вчасно реагувати на оновлення інформації, не лінуватися!

Якщо у вас виникають будь-які запитання щодо тієї чи іншої теми, не соромтеся та звертайтеся в коментарях, в особисті повідомлення на сторінці у Фейсбук (https://www.facebook.com/annytochkakos), в особисті повідомлення на поштову скриньку - anna32190kos@gmail.com, Viber - +380953455357 (але цінуйте особисте життя, всі запитання, пропозиції до 19:00 год).

БАЖАЮ УСПІХІВ ТА СПОДІВАЮСЯ НА ПЛІДНУ СПІВПРАЦЮ!

Немає коментарів:

Дописати коментар